Főoldal
  Bemutatkozás
  Videók
  Diszkográfia
  Technikai háttér/ Rider
  Sajtófotók
  Repertoár
  Koncertek
 
 
  Koncertszervezés:
Szilágyi "Bigyó" László
Tel.: +36(30)245-0093
E-mail: bigyo65@gmail.com
 


A Nemcsak Berry bemutatkozása


A zenekar 2000. július 7-én alakult Budapesten. Eleinte saját szórakoztatásunkra Chuck Berry számokat játszottunk, később kibővült a műsorunk más előadókkal is, már nemcsak Chuck Berry dalokat játszottunk innen jött a név is "Nemcsak Berry".

2002. november 23-án jelent meg Rock & Roll Music címmel, amelyet a Petőfi Csarnokban mutattunk be a Devils MC motoros börzéjén. A CD-n külföldi feldolgozások hallhatóak, Chuck Berry, Creedence C. R. B., Carl Perkins, Elvis Presley, James Brown és mások szerzeményei, melyeket a mai napig szívesen játszunk koncertjeinken. A lemez érdekességei közé tartozik, hogy egy Motörhead és egy AC/DCdalt is feldolgoztunk country stílusban. A dalok közé "csempésztünk" két saját szerzeményt is. A CD-t a WILD Motorosújság adta ki.

Következő albumunk 2005-ben jelent meg Indulj el címmel, amelyen ismét hallhatóak kiváló country feldolgozások és kitűnő Rock&Roll számok is!

Harmadik nagylemezünk 2007-ben készült el, aminek címe Southern Rock lett és nagyszerű ZZ Top, Lynyrd Skynyrd dalok mellett, újabb saját szerzeményeket is tartalmazott.

2016-ban jelent meg a Beledőlünk a Rockba című legújabb albumunk, amely kizárólag saját szerzeményeket tartalmaz.

 
 
"Amikor a Nemcsak Berry-re gondol az ember, szinte érzi a motoros találkozók nyártól, benzingőztől, sült kolbásztól illatos levegőjét; hallja a jó, hideg sört kortyolgató, régi időkről anekdotázó barátok szavainak morajlását… Szebbnél szebb lányok táncolnak a színpadon, s a Berry csak zenél és zenél..."